• Knesselare

Met Belgerinkel 'nieuwe stijl' gaat zaterdag van start: elke dag kans op prijs!

BelgerinkelMet Belgerinkel naar de Winkel, dat is dit jaar elke dag winnen! Doe van zaterdag 26 april tot zaterdag 31 mei je boodschappen met de fiets of te voet, en maak elke dag kans op mooie prijzen.

Wie tijdens Belgerinkel bij een deelnemende handelaar winkelt, met de fiets of te voet, ontvangt dit jaar geen stempel op een spaarkaart maar een Belgerinkel-lot met een unieke code. Je registreert je lotje op www.belgerinkel.be en maakt zo kans op één van de dagelijkse, nieuwe, mooie prijzen, uitgereikt over heel Vlaanderen.

Iedere rit naar een deelnemende handelaar is een nieuwe kans om een prijs te winnen. Heb je tijdens de campagneperiode nog niet gewonnen? Niet getreurd. Dan maak je nog steeds kans op een unieke Achielle retro-fiets en andere mooie prijzen, exclusief voorbehouden voor deelnemers in onze gemeente. Hou de deuren van onze lokale handelzaken vanaf eind april goed in de gaten. Hangt hier een Belgerinkel-affiche, en ben je te voet of met de fiets? Aarzel dan niet om je Belgerinkel-lot te vragen.

De campagne Met Belgerinkel naar de Winkel is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en Gezinsbond en loopt over heel Vlaanderen. Onze gemeente is één van de 160 gemeenten die aan deze campagne deelneemt. Wie weet ben jij dit jaar één van de klanten die de unieke retrofiets of één van de andere mooie prijzen wint. www.belgerinkel.be

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden