• Knesselare

Werken Kloosterstraat gaan nieuwe fase in: dit is de planning

KloosterstraatWalsDe gemeente Knesselare maakt in de Kloosterstraat de schoolomgevingen verkeersveiliger en vernieuwt de straat, voetpaden en rioleringen. De werken gaan weldra een nieuwe fase in. Een overzicht van wat komen gaat…

maandag 17 oktober: de onderlaag van de Kloosterstraat, van het kruispunt met de Prinsengoeddreef tot net voor het kruispunt met de Bethunestraat, wordt geasfalteerd. Ter voorbereiding van de volgende fase plaatst de aannemer droogzuiging, van de Bethunestraat tot voedingswinkel Alvo Gyselbrecht. In die zone zal niet geparkeerd kunnen worden.

dinsdag 18 oktober: de aannemer start met sonderingswerken op het kruispunt van de Kloosterstraat met de Sportstraat. Daardoor is het kruispunt een week lang niet of amper toegankelijk. Wie naar de Sportstraat wil, moet via de Nieuwstraat en de H. Sakramenstraat. Verkeer voor de Kwadamstraat, rijdt via de Hellestraat. Met de fiets kun je wel nog passeren!

maandag 24 oktober: de aannemer gaat van start met de volgende fase, vanaf het kruispunt met de Bethunestraat tot net voor Alvo Gyselbrecht, en begint met het opbreken van de voetpaden aan de kant van het warenhuis.

maandag 7 november: de parking aan het begin van de Sportstraat, die aanvankelijk pas volgende zomer zou worden heraangelegd, komt nu al aan de beurt. Zo is de parking klaar voor de winter.

Op deze pagina vind je nog meer info over de werken in de Kloosterstraat.

 

Grondgebiedzaken
Address:
Gemeentehuis (gelijkvloers, nieuw gedeelte)
De Plaats 14
9910 Knesselare

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telephone: 09 325 75 06

Information: Open:
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur, op woensdag ook van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur

 
Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden