• Knesselare

Nieuwe Winkel(h)ier-actie promoot winkelen in eigen gemeente

WinkelhierVergeet Met Belgerinkel: Unizo, Urselse Ondernemers en gemeente Knesselare lanceren hun eigen, unieke Winkel(h)ier-actie. Tot 4 juni belonen meer dan 50 winkeliers élke klant: ga dus zeker langs bij één van deze deelnemende handelszaken. Zelfs aan de kinderen wordt gedacht!

Waarom?

Ondernemers zijn het kloppend hart van onze landelijke gemeente. Zij doen het uit pure passie voor hun vak, het product, en voor de nauwe band tussen klant en ondernemer. Hun kennis, service en persoonlijke tips en glimlach zijn hun handelsmerk. Een warm welkom en een welgemeend hoe is ‘t ? en bedankt! krijg je er steevast bovenop. De winkel(h)ier, die doet je steeds plezier!

Winkel(h)ier-actie

Als je een boodschap doet bij één van de deelnemende handelaars of in de bib, krijg je telkens een stempel op je stempelkaart. Is je kaart vol? Vul dan je gegevens in op de achterzijde en breng ze binnen voor 5 juni, in het gemeentehuis, in de bib van Knesselare of Ursel, of bij een deelnemende ondernemer. Zo maak je kans op een fiets geschonken door de gemeente Knesselare of één van de andere mooie prijzen die aangeboden worden door jouw handelaar.

Kids-actie

Binnen de winkel(h)ier-actie is er speciale aandacht voor de plaatselijke jeugd! Ieder kind tot 12 jaar dat zich te voet of per fiets verplaatst naar school, de jeugdvereniging, de bib of de winkel, krijgt dan ook een stempel op zijn eigen kids-kaart. Volle kaarten worden ingezameld via de scholen (ten laatste op 6 juni indienen). Per school voorzien de gemeente en Unizo een prijzenpot.

De jongeren zijn de toekomst van morgen. Met deze actie beleven ze hun dorp op een andere manier, maken ze kennis met de vriendelijke handelaar om de hoek en leren ze om zich per fiets of te voet verplaatsen.

Welke handelaars doen mee ?

Het lijstje met meer dan 50 deelnemers vind je hier.

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden