• Knesselare

Kloosterstraat gaat open op 20 juli

Kloosterstraat 2De werken in en rond de Kloosterstraat naderen stilaan hun einde. Op donderdagavond 20 juli gaat de straat opnieuw open voor alle verkeer. Opgelet: de Sportstraat blijft wél nog afgesloten omdat het klinkerkwerk moet uitharden. Ook de parking op de hoek van de Sportstraat met de Kloosterstraat, die pas ingezaaid is, zal even niet toegankelijk zijn.

De timing tot de opening (en erna):

Vrijdag 7 juli tot en met donderdag 20 juli: laatste afwerkingen op de werf. De Kloosterstraat blijft afgesloten voor doorgaand verkeer.

Donderdagavond 20 juli: de Kloosterstraat gaat open voor alle verkeer. Opgelet: de wegmarkeringen worden pas later, in augustus, aangebracht. De verkeersborden zijn, vanzelfsprekend, tegen de openstelling wél al geplaatst.

Maandag 21 en 22 augustus: de Kloosterstraat ­wordt nog twee dagen volledig afgesloten voor het aanbrengen van de noodzakelijke wegmarkeringen.

Latere, nog onbepaalde fase: door de droogte is de parking in de Sportstraat nog altijd niet ingezaaid. Van zodra het weer het toelaat, zal dat wél gebeuren. Dan wordt de parking afgesloten, tot het gras volgroeid is.

Om schade aan voertuigen te voorkomen vraagt de aannemer om GEEN WAGENS TE PARKEREN IN DE WERKENZONE tijdens de reinigings- en asfalteringswerken op 4, 5 en 6 juli.

Bij onvoorziene omstandigheden en slecht weer kan de planning altijd aangepast worden.

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden