• Knesselare

Doe mee aan groepsaankoop energiezuinige toestellen

Woonwijzer Meetjesland en Natuurpunt en Partners Meetjesland organiseren een groepsaankoop energiezuinige toestellen. De groepsaankoop geeft je de kans om tegen een meer voordelige prijs een energiezuinige koelkast, diepvries en/of wasmachine aan te kopen. groepsaankoopMet de groepsaankoop willen Woonwijzer en Natuurpunt het energieverbruik van huishoudens verlagen. Energieverslindende toestellen hebben een grote impact op het energieverbruik en je energiefactuur. De groepsaankoop moet het enerzijds makkelijker maken om een toestel te vervangen. Zo hoef je zelf niet meer op zoek naar een goed toestel. Anderzijds zorgt de groepsaankoop ook voor een lagere prijs.

Je kan je nu reeds vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop, zonder aankoopverplichting! Tegen november 2017 is het aanbod van de winnende leverancier(s) van de groepsaankoop bekend. Ben je ingeschreven? Dan word je per brief op de hoogte gebracht van het aanbod. Indien het aanbod je bevalt kan je vervolgens de leverancier contacteren om een toestel aan te kopen.

Stuur mee de groepsaankoop!

Een stuurgroep van vrijwillige inwoners begeleidt de groepsaankoop. De vrijwilligers bepalen de voorwaarden waaraan de offertes en leveranciers moeten voldoen. Nadien vergelijken ze het aanbod van de verschillende leveranciers en kiezen ze – op basis van de opgestelde voorwaarden – het beste aanbod. Ben je geïnteresseerd om als vrijwilliger mee te werken aan de groepsaankoop? Geef je naam door bij jouw inschrijving en we nodigen je samen met de andere vrijwilligers uit voor twee of maximaal drie stuurgroepvergaderingen.

Meer info of inschrijven:

  • Via www.energiebesparenmeetjesland.be/groepsaankooptoestellen
  • Bij Natuurpunt en Partners Meetjesland, op 09 377 93 00 of via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
  • Bij Woonwijzer Meetjesland, op 09 378 61 70, via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of aan het woonloket (zonder afspraak), elke donderdag van 17.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis van Knesselare, en elke woensdag van 11.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Ursel. Er zijn nog heel wat meer acties om thuis energie te besparen. Neem zeker eens een kijkje op www.energiebesparenmeetjesland.be voor meer info over deze acties.

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden