• Knesselare

Klink mee op het nieuwe jaar in De Katerhoek

NieuwjaarsreceptieDe gemeentelijke feestraad en het gemeentebestuur trakteren de bevolking opnieuw op een nieuwjaarsdrink, op zondag 9 januari vanaf 11.00 uur in feestzaal De Katerhoek in Ursel. Inschrijven kan tot en met dinsdag 4 januari.

Bij het binnenkomen van De Katerhoek krijgt elke inwoner vanaf 12 jaar, op vertoon van de identiteitskaart, een gratis proeverskaart met scheurstrookjes die je aan de verschillende standen kan inruilen voor een variatie aan versnaperingen. David Vandyck, een schlagerzanger van eigen bodem, is één van de artiesten die voor muziek en mee voor de sfeer moet zorgen. Familie en vrienden van buiten de gemeente zijn natuurlijk ook welkom. Zij betalen 6 euro voor een kaart. En vergeet niet: heb oog voor iemand anders en Breng eens Buur mee!

 

Ook voor kleinsten en jeugd

Speciaal voor de kleinsten (6 tot 12 jaar) zorgen animatoren tijdens de proeverijen voor leuke ontspanning in de bovenzaal van De Katerhoek (Den Atelier). De jongens en meisjes kunnen ook nog rekenen op een zakje snoep en een drankje.

 

Inschrijven verplicht

Voor de goede gang van zaken vraagt de organisatie om de inschrijvingstrook uit het gemeentelijk informatieblad Netwerk ten laatste op dinsdag 4 januari ingevuld te bezorgen op één van de zestien contactadressen. Wie een ritje met de belbus wil reserveren, moet (tijdig) zelf een afspraak maken. Wie met de auto komt, kan de extra parking op het parkeerterrein van vleeswaren De Keyser in de Rozestraat gebruiken.

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden