• Knesselare

Met Belgerinkel van start: fiets je kerngezond en win een fiets

Fietsen is en blijft de beste manier om je dagelijkse inkopen te doen. En het is kerngezond. Dat is de boodschap van Met Belgerinkel naar de Winkel, dat loopt van 4 mei tot 8 juni.

BelgerinkelFietsen is gezond, zowel voor jou, als voor je gemeente. Door de dagelijkse dosis beweging, zet je niet alleen je eigen longen open, maar ook die van je gemeente. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat kennen we al. Met Belgerinkel naar de Winkel gaat nog een stapje verder:  een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezonde gemeente. De baseline voor de editie 2013 vat het dan ook even mooi als simpel samen: Fiets je kerngezond!

Win een retrofiets

De grootste fietscampagne van Vlaanderen ademt de sfeer van de goede oude dagen, toen iedereen nog de fiets nam. Wie van 4 mei tot 8 juni boodschappen doet met de fiets, krijgt in elke  deelnemende winkel een stempel op de spaarkaart. Met een volle spaarkaart maak je zowel in Ursel als in Knesselare kans op een unieke retro Achielle-fiets, die zelfs furore maakt tot in Amerika. De New Yorkse jetset - onder andere Sex & The City-actrice Sarah Jessica Parker - laat er zich graag mee zien. De fietsen van Achielle zijn stuk voor stuk prachtige retromodellen, maar wel met de nieuwste technologische snufjes zoals ingebouwde versnellingen om het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken.

De trekking van de winnaar in Ursel vindt plaats op kermismaandag 10 juni na de koers (omstreeks 21.10 uur), in Knesselare op de avondmarkt van 29 juni. www.belgerinkel.be

 

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden