• Knesselare

Groen- en tuinafval

Grasmaaisel, resten van bloemen en planten, bladeren en snoeihout kun je afleveren tijdens de containerdienst, op woensdag in Ursel op de parking van sportcentrum Onderdale, op zaterdag op de parking van de Prinsengoeddreef in Knesselare.

Grote volumes, hele bomen of struiken en karren vol takken worden niet aanvaard. Kleine volumes (maximaal 2 m³), die klein geknipt zijn kunnen wél nog. Afhankelijk van de hoeveelheid afval die je aanlevert, krijg je twee of drie knippen in je afvalkaart. Thuis composteren is een goed alternatief om minder groen te moeten aanvoeren.

Grote hoeveelheden tuinafval en boomstronken kun je ook aan huis laten ophalen. Je belt de financiële dienst op 09 325 74 72. Daarna komt een ploeg bij je langs om het groen op te laden. Het tuinafval/de boomstronken stapel je op een voor een vrachtwagen bereikbare plaats.

Ophaling aan huis kost 150 euro per rit voor het ophalen van het tuinafval, te vermeerderen met de verwerkingskost van de stronken.

zie ook: retributie groen-, ander afval en grof huisvuil op afroep, retributie ophaling van groenafval en snoeihout

Milieudienst
Address:
Gemeentehuis (gelijkvloers, nieuw gedeelte)
De Plaats 14
9910 Knesselare

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telephone: 09 325 75 07

Information: Open:
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur, op woensdag ook van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur

 

Dienstverlening van A tot Z

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden