• Knesselare
Home milieu Putwater

Putwater

aanvraagformulier putwaterPutwater is geschikt om de tuinplanten te begieten, je terras of stoep te schuren of je toilet te spoelen. Indien het putwater voldoende zuiver is, kan je bovendien je wasmachine erop aansluiten.

Maar is het een veilig alternatief voor kraantjeswater? Slechts 2 op 10 putwaters voldoen aan de kwaliteitseisen voor leidingwater. Met andere woorden: de meeste putwaters zijn niet geschikt voor consumptie. Wens je na te gaan of putwater als drinkwater geschikt is, dan kan je het gratis laten analyseren in het labo van FARYS (het vroegere TMVW), voor zover dit nog niet is gebeurd gedurende de voorbije drie jaar.

Je kunt hier een aanvraagformulier voor een putwateronderzoek downloaden. Bezorg het aan de Milieudienst van de gemeente, die het dan doorstuurt aan FARYS. Nadat de analyse gebeurd is, kom je later via de Milieudienst de resultaten te weten.

Milieudienst
Address:
Gemeentehuis (gelijkvloers, nieuw gedeelte)
De Plaats 14
9910 Knesselare

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telephone: 09 325 75 07

Information: Open:
maandag tot vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur, op woensdag ook van 14.00 uur tot 16.00 uur en op donderdagavond van 16.00 uur tot 19.00 uur

 

Dienstverlening van A tot Z

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden