• Knesselare

KMTO

LogoKMTODe muziekschool van Knesselare, die meer en meer evolueert in de richting van een popmuziekschool, organiseert al meer dan twintig jaar cursussen voor jongeren en volwassenen.  Zowel beginnelingen als gevorderden kunnen er terecht voor een halfuur les per week, individueel.

Volgende lessenreeksen staan op het programma: gitaar, basgitaar en contrabas, drums, trompet, trombone en andere koperinstrumenten, saxofoon, piano en keyboard, initiatie notenleer en akkoorden, zang (zowel klassiek als hedendaagse genres: vocals/samenzang/koorzang).

Voor starters zonder enige vooropleiding is er een aanloopcursus (initiatie notenleer, partituurlezen, akkoordnotatie). Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor gevorderden om naast de individuele les ook in te schrijven voor een cursus samenspel of combo.

Wie jonger is dan 18 betaalt 110 euro, wie ouder is 120 euro. Niet-inwoners van de gemeente betalen 250 euro.

Inschrijvingen en info: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of uiterlijk op zaterdag 1 september van 10.30 tot 13 uur in de muziekschool, Hoogte 3 (achter de bib).

Nieuws KMTO

Design: Koen Timmerman  2018 Knesselare - Alle rechten voorbehouden