• Knesselare
Jeugd home Jeugdwerk Andere activiteiten

Andere activiteiten

Buitenspeeldag

Al 3 jaar slaan de Knesselaarse jeugd- en sportdienst de handen in elkaar om een superleuke Buitenspeeldag op poten te zetten. Dit is elk jaar weer een groot succes, met enkele honderden kinderen uit de gemeente die zich komen amuseren op één van de leukste dagen van het jaar!

 

Drongengoedgeroefel

Elk jaar, op de laatste zaterdag van juni, wordt de Drongengoedhoeve herschapen tot een creatief, cultureel en sportief paradijs voor kinderen. Ze kunnen een ganse dag smullen van een rijk activiteitenaanbod dat aansluit bij het karakter en de omgeving van de Drongengoedhoeve.

 

Tienerwerking

Tijdens juli en augustus zijn er activiteiten aan voor tieners tussen 12 en 16 jaar, van bosspel of dropping in de buurt tot uitstappen naar pretparken. Vanaf 16 jaar kan je ook meedraaien als animator op het speelplein.

 

Vakantieactiviteiten

Tijdens de schoolvakanties organiseert de jeugddienst een aanbod aan activiteiten, van knutsel- en kookactiviteiten tot uitstapjes naar de zoo of een pretpark. Ze gaan op zoek naar een afwisselend programma, met ruimte voor klein en groot. Tijdens de grote vakantie is er ook de speelpleinwerking.

Jeugddienst
Address:
Hoogte 3
9910 Knesselare

E-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telephone: 09 325 78 94

Information: Open:
maandag en dinsdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, op woensdag van 14.00 uur tot 16.00 uur, op donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur

 

Dienstverlening van A tot Z

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden