• Knesselare
Home sport Sportaccommodatie

Accommodatie

FARYS - sportcomplex Flabbaert

Prinsengoeddreef 33
9910 Knesselare

Tel. 09 374 63 81 - Fax 09 374 80 26 - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Algemene informatie

Het sportcomplex Flabbaert in de hoofdgemeente Knesselare omvat een centraal gelegen traditioneel gebouwde sporthal met een parketvloer van 1.000 m² en een polyvalente bovenzaal van 200m². Naast de cafetaria op het gelijkvloers (ca. 200 m²) zijn er in het gebouw ook 10 kleedkamers (waarvan 8 op het gelijkvloers en 2 op de bovenverdieping).

Rondom de sporthal zijn er twee officiële voetbalterreinen en een kleiner oefenterrein (shotweide).

Er zijn ook 3 tennisterreinen in gemalen baksteen en een polyvalent sportterrein in micro-asfalt. (belijning voor 2 basketbalterreinen, 1 volleybalterrein en 1 handbalterrein).

Er is ook een overdekte krulbolaccommodatie (chalet 200m²) met 3 binnenbanen en 12 buitenbanen en de jeugd komt aan zijn trekken in het prachtige jeugdcentrum "De Flabuit".

Wij beschikken tevens over een prachtige speelweide met charmante grasheuvels en leuke speeltoestellen. Het sportcomplex is in het beheer van TMVW.

In de sporthal kunnen volgende sporten beoefend worden: basketbal, zaalvoetbal, minivoetbal, badminton (7 terreinen), tennis, volleybal (3 terreinen), handbal.

Op de buitenterreinen: tennis, voetbal, basketbal, volleybal, handbal, krulbol, jogging, omnisport op de speelweide.

 

FARYS - sportcentrum Onderdaele

Urselseweg 185a
9910 Knesselare

Tel. 09 374 64 24

In de deelgemeente Ursel bevindt zich het openlucht-sportcentrum 'Onderdaele" met 3 officiële voetbalterreinen, een polyvalent sportterrein (mondo-rubberen toplaag) met belijning voor basketbal, volleybal en een skatehoek. Verder zijn er nog 16 buitenbanen voor het beoefenen van de krulbolsport. De centraal gelegen cafetaria met 4 kleedkamers wordt hoofdzakelijk gebruikt door de voetbalvereniging Sparta Ursel en de krulbolverenigingen. Het sportcentrum Onderdaele is eveneens volledig in beheer van FARYS.

 

Design: Koen Timmerman  2017 Knesselare - Alle rechten voorbehouden